Laptop Dell Second Hand – Notebook-ul E6410, întotdeauna o alegere bună pentru performanță și accesibilitate

Dacă vreți să achiziționați un calculator la mâna a doua, un laptop Dell Second Hand este întotdeauna o alegere înțeleaptă datorită rezistenței sale. Drept exemplu, vă vom prezenta modelul Notebook E6410, cu toate avantajele dar și dezavantajele unui laptop Dell Second Hand.

Orice model de laptop Dell Second Hand are o rezistență ceva mai bună față de multe alte firme producătoare, lucru dovedit de-a lungul timpului. Drept urmare, vă prezentăm și noi un notebook E6410 second hand de la Dell care are și o configurație pe măsură.

Continue reading Laptop Dell Second Hand – Notebook-ul E6410, întotdeauna o alegere bună pentru performanță și accesibilitate

Cum testezi bateria unui laptop

Te-ai întrebat vreodată cum testezi bateria unui laptop astfel încât să îți dai seama care mai este capacitatea ei actuală față de momentul în care era nouă? Ei bine, există o soluție cum să testezi bateria unui laptop cu mare precizie și noi ți-o prezentăm în acest articol.

Din păcate, acumulatorul unui laptop este în principiu prima componentă care se strică, oricât de bun ar fi laptopul. Teoretic, în funcție de capacitatea bateriei, atunci când e nouă trebuie să țină undeva între 1 și 6 ore. Tot teoretic, viața bateriei este undeva între 300 și 1000 de încărcări, adică după 3-4 ani poți să te gândești să cumperi alt acumulator. Continue reading Cum testezi bateria unui laptop

Laptopuri potrivite pentru elevi. Cum să alegi și cât să investești

Alegerea de  laptopuri potrivite pentru elevi nu este deloc ușoară. Trebuie multă atenție la configurația calculatoarelor și la necesitățile elevului, dar și o investiție care să nu fie exagerată.

Deoarece mulți părinți întâmpină probleme atunci când achiziționează un calculator nou, ne-am gândit să realizăm un mic ghid de laptopuri potrivite pentru elevi și cum se face alegerea potrivită. Continue reading Laptopuri potrivite pentru elevi. Cum să alegi și cât să investești

Laptopul refurbished Lenovo T500 – cum să alegi un laptop refurbished

Te-ai gândit să achiziționezi un laptop refurbished și nu reușești să alegi un model anume? Noi îți recomandăm laptopul refurbished Lenovo T500 și îți explicăm care sunt cele mai importante elemente în alegerea unui astfel de laptop.

La alegerea unui laptop refurbished trebuie să acordați mare atenție anumitor amănunte. Pentru a vă ajuta am ales unul dintre diversele modele de laptopuri refurbished disponibile spre vânzare chiar AICI. Continue reading Laptopul refurbished Lenovo T500 – cum să alegi un laptop refurbished

Laptopul refurbished Notebook Dell E6410

Dacă v-ați gândit să vă achiziționați un laptop refurbished, vă recomandăm un model ce ar putea să vi se potrivească și vă explicăm ce elemente trebuie urmărite atunci când cumpărați un laptop ca acesta.

La cumpărarea unui laptop refurbished trebuie să acordați mare atenție mai multor aspecte. Pentru a exemplifica mai bine vom lua drept model unul dintre laptopurile refurbished pe care le găsiți disponibile spre vânzare chiar AICI. Continue reading Laptopul refurbished Notebook Dell E6410

Cât ține bateria unui laptop nou față de cea a unui laptop vechi

Poate prima teamă atunci când cumperi un laptop la mâna a doua este cât ține bateria unui laptop. Este dificil de făcut o verificare precisă și e greu și de intuit care ar trebui să fie capacitatea normală a unei baterii ce este deja utilizată. Tocmai din acest motiv am venit cu un ghid care te ajută să îți dai seama cât ar trebui să țină bateria unui laptop și când este necesară schimbarea ei.

După o încărcare completă, bateria unui laptop nou trebuie să țină undeva între 1-6 ore, în funcție de capacitatea ei, care se măsoară în mAH, dar și în funcție de puterea laptopului și consumul pe care îl face acesta. Continue reading Cât ține bateria unui laptop nou față de cea a unui laptop vechi

Top 7 cele mai bune laptopuri second hand

Cele mai bune laptopuri second hand trebuie alese cu mare atenție dacă vrei să cumperi un produs de calitate și rezistent. În plus, față de momentul în care cumperi un laptop nou, la achiziționarea unu laptop second hand nu trebuie să te uiți doar la configurație.

Achiziționarea unui laptop second hand poate fi mai dificilă decât ți-ai imagina. Dacă atunci când îți cumperi un laptop nou, singura preocupare este o configurație cât mai bună, eventual la un preț cât mai mic, la achiziționarea laptopului second hand trebuie să ai în vedere și vechimea laptopului, asta îți poți da seama după anii în care era produs modelul respectiv de laptop, dar și calitatea, de aceea este important să alegi dintre cele mai bune laptopuri second hand. Continue reading Top 7 cele mai bune laptopuri second hand

Laptop second hand – Ghidul cumpărătorului

Cei mai mulți oameni se feresc să cumpere un laptop second hand nu pentru că vor neaparat să investească o sumă mai mare într-un laptop nou, ci pentru că nu au încredere că cel la mâna a doua va funcționa cum trebuie.

Dacă te temi să cumperi un laptop second hand, acest ghid este ideal pentru tine. Trebuie doar să urmărești câteva aspecte, să verific cu atenție laptopul înainte de a da banii și poți face o afacere mult mai profitabilă decât dacă ai cumpăra un produs nou. Continue reading Laptop second hand – Ghidul cumpărătorului

Care sunt diferențele între procesoarele i3, i5 si i7 de la Intel

Procesorul este una dintre cele mai importante componente ale calculatorului și capacitatea lui este unul dintre criteriile foarte importante în alegerea laptopului potrivit.

Pe piață există o mulțime de procesoare disponibile, fapt ce induce în eroare de foarte multe ori clientul care vrea să aleagă ce produs să cumpere.

În continuare aveți explicațiile în cei mai simpli termeni despre cele mai cunoscute 3 procesoare de la Intel: i3, i5 și i7, cele pe care le întâlnim cel mai des la laptopuri.

Continue reading Care sunt diferențele între procesoarele i3, i5 si i7 de la Intel