cele mai bune laptopuri second hand

Top 7 cele mai bune laptopuri second hand

Cele mai bune laptopuri second hand trebuie alese cu mare atenție dacă vrei să cumperi un produs de calitate și rezistent. În plus, față de momentul în care cumperi un laptop nou, la achiziționarea unu laptop second hand nu trebuie să te uiți doar la configurație.

Achiziționarea unui laptop second hand poate fi mai dificilă decât ți-ai imagina. Dacă atunci când îți cumperi un laptop nou, singura preocupare este o configurație cât mai bună, eventual la un preț cât mai mic, la achiziționarea laptopului second hand trebuie să ai în vedere și vechimea laptopului, asta îți poți da seama după anii în care era produs modelul respectiv de laptop, dar și calitatea, de aceea este important să alegi dintre cele mai bune laptopuri second hand.

Dacă vrei să scapi de aceste emoții, poți alege unul din următoarele 7 cele mai bune laptopuri second hand selectate de noi. Oricare dintre ele are cel puțin 12 luni garanție, cu posibilitate de prelungie, și sunt verificate chiar de personalul magazinului.

Cele mai bune laptopuri second hand: Dell E6400

Laptopul second hand de la Dell are o diagonală de 14.1 inch și o greutate de 2,32 kg. Procesorul este un model foarte bun de la Intel, cu o frecvență de 2.4 GHz, Core 2 Duo. Capacitatea HDD este de 160 Gb, iar memoria RAM 4096 Mb de tip DDR2.

Acest laptop este unul dintre cele mai bune laptopuri second hand și are și o reducere semnificativă de preț VEZI întreaga ofertă AICI.Dell E6400 cele mai bune laptopuri second hand

Cele mai bune laptopuri second hand: IBM ThinkPad T41

Un alt producător, un alt laptop dintre cele mai bune laptopuri second hand: IBM. Acest laptop are o rezoluție de 1280×1024, 14.1 inch diagonala ecranului, un HDD ceva mai mic, de doar 40Gb și o memorie RAM de 512 DDR. Procesorul de la Intes are o frecvență de 1600 MHz.

Acest laptop second hand beneficiază și de o reducere de preț. Aflați toate detaliile ofertei AICI.IBM ThinkPad T41 cele mai bune laptopuri second hand

Cele mai bune laptopuri second hand: Fujitsu Siemens D9500

Laptopurile de la Fujitsu Siemens sunt recunoscute pentru calitatea lor, la fel este un astfel de model și la mâna a doua, dacă este ales dintre cele mai bune laptopuri second hand.

Modelul propus de noi are un procesor Core 2 Duo cu o frecvență de 2.0 GHz, 2GB DDR2 și un HDD de 80 Gb. Ecranul este unul mare, de 15.4 inch, cu o rezoluție de 1280×800.

Găsiți AICI oferta completă pentru acest laptop second hand.Fujitsu Siemens D9500 cele mai bune laptopuri second hand

Cele mai bune laptopuri second hand: HP Compaq 2510p

Dacă nu țineți neaparat la perfecțiunea aspectului estetic al laptopului, lucru care nu ar trebui să conteze cel mai mult atunci când cumpărați un laptop second hand, ci mai degrabă configurația cât mai bună, acest model de la HP vă este ideal.

Laptopul are o zgârietură ușoară suferită în urma înlăturării unor elemente de siguranță însă nu afectează cu nimic funcționalitatea.

Configurația acestui laptop îl face să fie unul dintre cele mai bune laptopuri second hand, la un preț excelent. Are o diagonală de 12.1 inch, rezoluție de 1280×800, HDD de 80 Gb, 2048 DDR2 RAM și un procesor Core 2 Duo Ultra Low Voltage de la Intel cu o frecvență de 1200 MHz.

Oferta completă AICI.HP Compaq 2510p cele mai bune laptopuri second hand

Cele mai bune laptopuri: IBM Notebook Lenovo X40

Laptopul de la Lenovo  este unul dintre cele mai bune laptopuri second hand pentru că are o configurație bună și este mult mai ușor față de alte modele similare: 1,47 kg. Are o diagonală de 12.1 inch, rezoluție de 1024×768, 40 Gb memorie internă și 512 RAM.  Procesorul cu care este dodat acest model e produs de Intel și are o frecvență de 1.400 MHz.

Găsiți oferta completă AICI.IBM Notebook Lenovo X40 cele mai bune laptopuri second hand

Cele mai bune laptopuri second hand: Lenovo ThinkPad R400

Acest model de la Lenovo este dotat cu un HDD de 160 Gb, pe care poți stoca o mulțime de filme, imagini și documente, are o diagonală de 14.1 inch și 2048 Mb de RAM DDR3. Procesorul este produs de Intel, Core 2 Duo și are o frecvență de 2.400 Mhz.

Oferta completă pentru acest laptop o găsești AICI.Lenovo ThinkPad R400 cele mai bune laptopuri second hand

Cele mai bune laptopuri second hand: Toshiba Tecra M10

Laptopul de la Toshiba are o diagonală de 14.1 inch, 250 GB HDD și 4096 RAM DDR2. Are un procesor cu frecvență de 2.100 mhz de la Intel, Core 2 Duo.

Găsești prețul și oferta completă AICItoshiba tecra m10 cele mai bune laptopuri second hand

Consultă întreaga listă cu cele mai bune laptopuri second hand AICI și alege din diversitatea de modele și prețuri.

Dacă în schimb vrei un laptop refurbished, ai o întreagă listă din care poți alege AICI.

Mai multe sfaturi despre cum să alegi un laptop second hand găsești în GHIDUL CUMPĂRĂTORULUI

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>