Laptop Refurbished Lenovo T500

Laptopul refurbished Lenovo T500 – cum să alegi un laptop refurbished

Te-ai gândit să achiziționezi un laptop refurbished și nu reușești să alegi un model anume? Noi îți recomandăm laptopul refurbished Lenovo T500 și îți explicăm care sunt cele mai importante elemente în alegerea unui astfel de laptop.

La alegerea unui laptop refurbished trebuie să acordați mare atenție anumitor amănunte. Pentru a vă ajuta am ales unul dintre diversele modele de laptopuri refurbished disponibile spre vânzare chiar AICI.

Pentru astăzi am ales laptopul refurbished Lenovo T500, care este dotat cu un procesor cu frecvență de 2.2 GHz, o memorie de 4GB DDR3, memorie internă de 160 GB. În plus, este dotat cu Wi-Fi, DVD-RW, iar monitorul are o diagonală de 15,4 inch.

Nu uitați că laptopurile refurbished cumpărate de la Laptop Arena vin cu sistem de operare cu licență gratuită, în cazul acestui laptop este vorba despre Windows 7 Home Premium.

Laptopul refurbished Lenovo T500 – procesorul

Laptopul refurbished Lenovo T500 este dotat cu un procesor produs de Intel, modelul P8400, Core 2 Duo, cu o frecvență de 2.2 GHz. Cu toate că într-un articol precedent vă vorbeam despre cele mai noi generații de procesoare de la Intel, i3, i5, i7, procesorul lui T500 este unul cât se poate de performant chiar dacă nu face parte din această familie, ci din Core 2, ceva mai vechi.

Acest tip de procesor a fost lansat pe piață pentru prima oară în vara anului 2008, astfel că acest laptop refurbished poate să aibă cel mult o vechime de 6 ani, dar se prea poate să fie mult mai nou.

Laptopul refurbished Lenovo T500 – Garanția

După ce v-ați asigurat că nu este un laptop prea vechi și că procesorul este unul suficient de performant pentru voi, vă sfătuim întotdeauna când achiziționați un laptop refurbished să fiți atenți la garanția care vă este asigurată.

În cazul laptopului refurbished Lenovo T500 garanția este de 3 ani de zile, fapt ce vă oferă siguranța unui produs de calitate și rezistent, nu doar performant.

Laptopul refurbished Lenovo T500 – memoria

Spațiul de stocare este un element foarte important în alegerea calculatorului pentru că ai nevoie de spațiu pentru a salva imaginile, filmele și jocurile sau sofware-urile pe care le folosești și vrei să le stochezi.

În cazul laptopului refurbished Lenovo T 500 ai la dispoziție un HDD de tip SATA de 160 GB și o memorie de tip RAM DDR3 de 4096 MB

Laptopul refurbished Lenovo T500 – alte detalii

Acest laptop este ideal pentru că este destul de ușor, are doar 2.7 kg, este un model relativ nou de laptop, din punct de vedere al conectivității are toate tehnologiile necesare, de la Bluetooth, Wireless, la ieșiri audio sau pentru microfon, 3 porturi USB 2.0 și 1 VGA pentru a putea conecta laptopul refurbished la un monitor.

Oferta completă pentru acest laptop o găsiți AICI

Pentru a vedea detalii despre acest laptop dar și altele refurbished, consultați AICI lista completă

Dacă doriți laptopuri second hand, consultați lista de AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>