ce sunt laptopurile refurbished toshiba

Ce sunt laptopurile refurbished si cât de avantajoase sunt prețurile la care se găsesc


Mulți oameni se întreabă ‘ce sunt laptopurile refurbished’, deoarece termenul nu este foarte cunoscut în România. Ei bine, laptopurile refurbished sunt laptopuri ce au fost returnate din diverse motive la cumpărător sau furnizor și sunt revândute la un preț extrem de avantajos.

Cei mai mulți oameni confundă laptopurile refurbished cu laptopurile second hand, ceea ce este o mare greșeală. În străinătate termenul este mult mai cunoscut, însă în ultima perioada fenomenul ia amploare și în Romania.

Ce sunt până la urmă laptopurile refurbished

Răspunsul real la întrebarea: ‘Ce sunt laptopurile refurbished’ este că, din diverse motive, anumiți cumpărători sau furnizori au o cantitate de laptopuri returnate. Laptopurile returnate pot fi în general utilizate la teste, prezentări, cu ambalajul deteriorat în timpul transportului sau laptopuri noi care au fost închiriate.
După returnarea acestor produse, laptopurile refurbished sunt testate si recondiționate chiar de către producător și vin chiar și cu garanție, spre deosebire de laptopurile second hand, deci ai siguranța că vei cumpăra un produs de calitate.

De ce aș cumpăra un laptop refurbished

Categoric principalul avantaj al unui laptop refurbished este raportul calitate/preț. În funcție de modelul laptopului, găsești reduceri de preț de pânp la 50% față de un laptop nou, același model. Și să nu uităm că vorbim despre un laptop refurbished și nu unul second hand, deci poți să găsești la prețuri avantajoase și modele mai noi.

Unde găsesc laptopuri refurbished

Cum spuneam și mai devreme, în Romania fenomenul de laptopuri refurbished nu este încă unul de amploare, așa că poate fi mai greu de găsit un loc în care să cumperi așa ceva, dar din moment ce te afli aici, ești în locul potrivit.

Ai o listă de laptopuri refurbished chiar AICI, la prețuri avantajoase.

Ce trebuie să mai știi despre laptopurile refurbished

Laptopurile refurbished sunt laptopuri folosite dar ele se întorc la producător, iar componentele defecte sunt înlocuite, așa că nu ai de ce să te temi atunci când decizi să achiziționezi un astfel de produs. În plus, nu uita că ai garanție de la producător pentru orice laptop refurbished, la fel ca pentru unul nou.

Dezavantajele unui laptop refurbished

Unul dintre cele mai cunoscute dezavantaje ale sistemului de cumpărare a laptopurilor refurbished este faptul că multe dintre ele vor avea bateria originala, care chiar dacă este în stare bună, la un moment dat performanțele ei vor scădea, ceva mai repede decât la una nouă.

După ce ați aflat care sunt avantajele unui laptop refurbished, puteți consulta oferta noastră AICI pentru a alege un produs.

Dacă doriți un laptop second hand, căutați printre cele din oferta noastră pe care o găsiți AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>