laptop dell second hand

Laptop Dell Second Hand – Notebook-ul E6410, întotdeauna o alegere bună pentru performanță și accesibilitate

Dacă vreți să achiziționați un calculator la mâna a doua, un laptop Dell Second Hand este întotdeauna o alegere înțeleaptă datorită rezistenței sale. Drept exemplu, vă vom prezenta modelul Notebook E6410, cu toate avantajele dar și dezavantajele unui laptop Dell Second Hand.

Orice model de laptop Dell Second Hand are o rezistență ceva mai bună față de multe alte firme producătoare, lucru dovedit de-a lungul timpului. Drept urmare, vă prezentăm și noi un notebook E6410 second hand de la Dell care are și o configurație pe măsură.

Laptop Dell Second Hand – procesor

În cazul acestui laptop Dell second hand vorbim despre un procesor Intel Core i5-560M de ultimă generație. Frecvența procesorului este de 2.67GHz, deci vorbim despre un procesor puternic și capabil să ‘ducă’ multe dintre cele mai noi jocuri de pe piață.

Procesorul unui laptop Dell Second Hand poate spune multe despre vechimea maximă pe care ar putea să o aibă calculatorul. Mai exact, în cazul oricărui laptop second hand este ideal să vă interesați cu exactitate ce model de procesor are și apoi să vă documentați de pe internet când a început să fie produs acest procesor.

În cazul modelului ales de noi, notebook-ul E6410, avem de a face cu un procesor Intel Core i5-560M care a început să fie produs pe finalul anului 2010. Astfel, aflăm despre acest laptop Dell Second Hand că are o vechime de cel mult 4 ani.

Laptop Dell Second Hand – dimensiuni și display

Notebook-ul E6410 este dotat cu un ecran cu diagonala de 14.1 inch, ideal pentru a viziona la calitate maximă orice video sau conținut multimedia. În plus, rezoluția laptopului este de 1280×800 și ecranul folosește tehnologia WXGA Anti-Glare LED Display.

Laptopul Dell Second Hand prezentat este un model asemănător celor mai noi, cu o greutate mică de 2,32 kg și o grosime de doar 3,1 cm. Este ușor de depozitat în geantă deoarece ocupă puțin spațiu, având dimensiunile de 23,8cm x 33,5cm.

Laptop Dell Second Hand – memorie

Memoria unui laptop este foarte importantă pentru funcționarea fără fluctuații în cazul folosirii unui soft ceva mai complex. De exemplu, Notebook-ul E6410 are memorie de tip DDR3, 4096 Mb.

Memoria internă pentru stocarea informațiilor constă într-un HDD de tip SATA ce are la dispoziție 320 Gb, suficient pentru a păstra toate filmele și muzica preferate.

Laptop Dell Second Hand – conectivitate

În cazul acestui laptop Dell Second Hand avem posibilitatea de a conecta calculatorul la o rețea prin intermediul plăcii de rețea incorporate 10/100/1000 Gigabit Ethernet network interface adaptor – Dell Wireless (802.11a/b/g/n) – Intel Centrino 802.11 a/b/g/n and WiMax 802.16e.

În plus, laptopul este dotat și cu un cititor de card, unitate optică, ieșiri audio, microfon, mufe USB și un port VGA pentru conectarea unui monitor sau proiector.

Dacă vă interesează prețul acestui laptop Dell Second Hand, consultați întreaga ofertă AICI.

Pentru întreaga listă de laptopuri second hand accesați următorul LINK.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>