cele mai bune calculatoare second hand

Cele mai bune calculatoare second hand

Am ales pentru voi câteva dintre cele mai bune calculatoare second hand pe care le găsiți în acest moment disponibile pe piață. Prețurile oscilează în funcție de configurație, însă sunt foarte avantajoase în comparație cu cele ale unui calculator nou.

Atunci când vrei să cumperi un calculator la mâna a doua, cu siguranță vrei să fie unul dintre cele mai bune calculatoare second hand disponibile, să fie cât mai puțin folosit de către utilizatorul precedent, să aibă o configurație bună și gradul de uzură cât mai scăzut.

Dacă urmărești cu atenție și cercetezi toate aspectele enumerate mai sus înainte de a achiziționa un calculator, ai toate șansele ca el să fie unul dintre cele mai bune calculatoare second hand.

Noi îți dăm câteva exemple de cele mai bune calculatoare second hand și unele dintre cele mai avantajoase configurații pe care ai putea să le găsești. Alegerea ta depinde numai de bugetul alocat și de necesitățile tale.

Cele mai bune calculatoare second hand – HP Elite 8100 Tower

Este cu siguranță unul dintre cele mai bune calculatoare second hand, fiind dotat cu un procesor de ultimă generație de la Intel, i5. Acest model de procesor este dintre cele mai noi, drept urmare și calculatorul second hand are un grad de uzură redus.

Procesorul i5-650 are o frecvență de 3,2 GHz și este ideal pentru cele mai complexe jocuri video. În plus, calculatorul este dotat cu o memorie de 4Gb DDR3 și o memorie internă de 250Gb Sata.

Prețul acestui calculator pe care îl puteți pune cu încredere pe lista cu cele mai bune calculatoare second hand îl găsiți AICI.

Cele mai bune calculatoare second hand – HP DC7600

Acest model de calculator la mâna a doua l-am introdus printre cele mai bune calculatoare second hand pentru prețul foarte accesibil în comparație cu configurația puternică.

Calculatorul de la HP este un Pentium 4 cu un procesor foarte puternic de 3.2GHz și cu 2GB de RAM DDR2. În plus, calculatorul are un HDD excelent de 80 GB Sata.

Placa video, cea de rețea și audio sunt toate integrate pe placa de bază a calculatorului care este dotat și cu unitate optică DVD-ROM.

Este unul dintre cele mai bune calculatoare second hand și beneficiază în acest moment și de o promoție specială. Prețul îl găsești AICI.

Cele mai bune calculatoare second hand – Fujitsu Siemens Esprimo p2540

Un altul de pe lista noastră cu cele mai bune calculatoare second hand este Fujitsu Siemens Esprimo p2540. Acest calculator second hand excelează la capitolul procesor, este dotat cu un model dela Intel Core 2 Quad q6600 cu o frecvență de 2.2 GHz.

Calculatorul are un HDD de 160GB și memorie de 4GB DDR2. Carcasa calculatorului second hand este de tip Tower, astfel că ocupă loc puțin și este dotat cu o placă de bază Intel G41 pe care sunt incluse integrat placa de rețea, video și de sunet.

Prețul unuia dintre cele mai bune calculatoare second hand este unul accesibil și îl puteți consulta AICI.

Cele mai bune calculatoare second hand – HP 8200 Elite

Unul dintre cele mai bune calculatoare second hand pe care le puteți găsi este HP 8200 Elite. Acest calculator este dotat cu un procesor Pentium G630 Dual Core cu o frecvență de 2.7 GHz.

Unul dintre capitolele la care chiar excelează configurația acestui calculator este memoria internă. HDD-ul acestui calculator second hand de la HP este de 500 Gb SATA și 4 GB DDR3.

Carcasa acestui calculator este de tip Small Form Factor orizontală și în plus placa Video este de tip Intel HD, iar placa audio și de rețea sunt integrate în placa de bază Intel Q67.

Întreaga ofertă și prețul acestui calculator second hand le găsești AICI.

Lista completă cu cele mai bune calculatoare second hand o găsești AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>