Fujitsu Siemens Lifebook E780 refurbished

Fujitsu Siemens Lifebook E780 refurbished – performanță, calitate și acum și accesibilitate

Pentru cei care se gândesc la achiziționarea unu laptop refurbished, am selectat un model care este demn de toată atenția deoarece prezintă o configurație foarte bună și are componente foarte actuale pe piață chiar și la acest moment, iar prețul este unul cât se poate de accesibil pentru un asemenea laptop.

Fujitsu Siemens Lifebook E780 este un laptop refurbished pe care trebuie să îl luați în seamă dacă vreți să cumpărați un laptop refurbished sau second hand. În primul rând este produs de către Fujitsu Siemens, o companie cu renume în materie de laptopuri, acest lucru fiind un mare plus atunci când selectați un laptop refurbished pe care să îl achiziționați.

Oferta completă și prețul pentru Fujitsu Siemens Lifebook E780 le găsiți AICI

În al doilea rând, foarte important este atunci când achiziționați un laptop refurbished așa cum este Fujitsu Siemens Lifebook E780 să primiți și o garanție cât mai îndelungată. Acest lucru este semn că produsul e unul relativ nou și vânzătorul are siguranța că produsul este de calitate.

Pentru Fujitsu Siemens Lifebook E780 aveți 3 ani de garanție, iar licența gratuită pentru Windows 7 Professional vine ca un bonus.

Laptopul Fujitsu Siemens Lifebook E780 refurbished – procesor

În cazul laptopului Fujitsu SIemens Lifebook E780 refurbished avem de a face cu un procesor produs de Intel Core, de ultimă generație: i5 M520. Acest procesor a apărut pe piață relativ recent și este practic printre cele mai bune care există momentan, semn că laptopul refurbished este unul foarte nou.

Procesorul are o frecvență de 2.4GHz, deci care poate face față multor jocuri noi și solicitante pentru laptop, de exemplu.

Laptopul Fujitsu Siemens Lifebook E780  refurbished – dimensiuni și display

Laptopul Fujitsu Siemens Lifebook E780 refurbished este unul de dimensiuni medii, are 15,6 inch, suficient pentru a viziona la calitate maximă un film, videoclipuri sau fotografii și are o greutatede 2.79 Kg. Grosimea laptopului este de 3,7cm.

Rezoluția la care redă imaginile acest laptop este de 1366×768, iar monitorul folosește tehnologia Crystal View HD LCD care îmbunătățește semnificativ calitatea imaginii.

Laptopul Fujitsu Siemens Lifebook E780 – memorie

Memoria unui laptop este foarte importantă pentru funcționarea cât mai eficientă. Memoria de tip RAM face ca laptopul să poată încărca programe sau jocuri mai solicitante fără fluctuații și blocaje.

Laptopul Fujitsu Siemens Lifebook E780 refurbished excelează și la acest capitol. Laptopul este dotat cu 2048 Mb memorie ram de tip DDR3 dar poate fi dublată.

Memoria internă este și ea foarte importantă pentru stocarea datelor tale. Laptopul de la Fujitsu este dotat cu un HDD de tip SATA de 160 GB.

Laptopul Fujitsu Siemens Lifebook E780 Refurbished – alte date

Laptopul Fujitsu Siemens Lifebook E780 refurbished se poate conecta prin Bluetooth și Wireless, este dotat cu cameră web și unitate optică de tip DVD-RW.

Placa video este Intel HD Graphics și este integrată onboard, iar sistemul de operare preinstalat este Windows 7 Professional cu licență.

În plus, laptopul mai este dotat cu porturi audio, microfon, port seria, USB 2.0 ȘI VGA pentru a putea conecta un monitor sau proiector la laptop.

Dacă vă interesează prețul acestui laptop Fujitsu Siemens Lifebook E780 găsiți toate detaliile AICI

Pentru întreaga listă de laptopuri refurbished accesați următorul LINK.

Pentru întreaga listă de laptopuri second hand accesați următorul LINK.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>